Om kortet

  • 10 Extrapoäng för varje
    hundralapp som du handlar för
  • Årsavgift första året 197,50 kr (sedan 395 kr/år)
  • 4 000 Extrapoäng i startpremie då du gör dina tre första köp inom 30 dagar

Allt du behöver i ett och samma kort

Med SAS EuroBonus World Mastercard får du poäng på flygresor, hotellnätter och biluthyrning. Dessutom får du Extrapoäng varje gång du handlar med kortet, både i Sverige och utomlands. Poängen kan du sedan använda till resor, hyrbilar, hotellnätter och i EuroBonus Shop.

Extrapoäng på alla köp

När du betalar med ditt kort tjänar du automatiskt Extrapoäng på allt du handlar. Poäng som du kan använda till exempelvis bonusresor.

Flexibel betalning

En gång i månaden får du en faktura som du kan välja om du vill betala i sin helhet, fördela på flera månader eller nyttja två betalningsfria månader/år.

Ändra kreditgräns

Behöver din ekonomi lite mer flexibilitet kan du enkelt ansöka om höjd kreditgräns – upp till 20 % av din årsinkomst.

Sms-saldo

Nu blir det ännu enklare att få en överblick av ditt kort. Du kan enkelt få ditt saldo och disponibelt belopp skickat direkt till din mobil.

Enkelt med egen pin-kod

Enkelt och bekvämt med egen pin-kod

Rese- och olycksfallsförsäkring

När du köper en resa lönar det sig att betala med ditt kort. Förutom att det fungerar som e-ticket ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Om Mitt kort

Här kan du enkelt få en överblick över dina kort och aktivera några av våra vanligaste tjänster, ansöka om delbetalning eller höja ditt kreditutrymme.

Köpställen

Mastercard är ett av världens mest accepterade kort, som du tryggt kan använda till alla dina köp.

Saldo och poäng i appen

Om du hämtar SAS EuroBonus Mastercard appen så kan du se ditt aktuella saldo och dina poäng direkt i mobilen – när och var du vill.


Tillval

Betalskydd

Allting går inte att förutse. Betalskyddet täcker din månadskostnad om du till exempel blir sjuk eller arbetslös.

PointEarner

Är ni flera i familjen som vill samla Extrapoäng? Ansök om ett SAS EuroBonus PointEarner World Mastercard och kom snabbare iväg på drömresan.