Om kortet

  • 10 Extrapoäng för varje
    hundralapp som du handlar för
  • Årsavgift första året 197,50 kr (sedan 395 kr/år)
  • 4 000 Extrapoäng i startpremie då du gör dina tre första köp inom 30 dagar

Allt du behöver i ett och samma kort

Med SAS EuroBonus World Mastercard får du poäng på flygresor, hotellnätter och biluthyrning. Dessutom får du Extrapoäng varje gång du handlar med kortet, både i Sverige och utomlands. Poängen kan du sedan använda till resor, hyrbilar, hotellnätter och i EuroBonus Shop.

Säker användning av kort

Att använda kort är enkelt och ofta smartare än att betala med kontanter, oavsett om du handlar på nätet, i en vanlig butik, eller om du är på resa eller hemma i Sverige. Och när du betalar med ditt kort är du inte ansvarig om du drabbas av kortbedrägerier så länge du inte varit oaktsam med kortet. Behandla därför kortet som den värdesak det är.

Se våra tips när det gäller säkerhet kring kort 
Hur kan jag vara trygg när jag handlar på nätet?

Betala med kort utomlands

Ditt kort fungerar över hela världen och du kan enkelt använda det för att handla eller ta ut kontanter. När du betalar med kort utomlands kan du bli erbjuden att välja valuta på ditt köp. Vi rekommenderar att du alltid väljer den lokala valutan istället för svenska kronor. I de allra flesta fall får du en bättre kurs om du väljer att betala i landets lokala valuta.

Mer tips för utlandsresan 

Vårt ansvar

Vi på SEB Kort arbetar kontinuerligt med att upprätthålla säkerheten. Detta gör vi genom dygnet-runt-övervakning av transaktioner som vi betraktar som misstänkta. Vi har lång erfarenhet och bra rutiner för att hantera eventuella misstankar om kortbedrägerier och vi vidtar snabbt åtgärder för att minimera skadorna.

Om vi märker att du som kund har utsatts för kortbedrägeri kontaktar vi dig alltid. I huvudsak tar vi kontakt per telefon för att snabbt kunna spärra kortet, men vi kan även ta kontakt via sms eller brev.